Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Oslavy mezinárodního dne architektury jsou tady. Jedenáctý ročník festivalu Film a architektura s podtitulem Body zlomů zavítá ve dnech 29...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Jan Saudek je fenomén. Do Chrudimi zavítal vystavovat svoje fotografie a obrazy na pozvání po téměř deseti letech. Společně s jeho...Celý článek »
vydáno před 5 let 46 týdnů
Chrudim - Do konce června můžete v Galerii Art na Resselově náměstí zhlédnout výstavu fotografií Jaroslava Rösslera.  Ojedinělým tvůrčím...Celý článek »
vydáno před 6 let 45 týdnů
Pardubice – Open air galerie Parkán, tedy galerie pod širým nebem Zámku Pardubice, otevírá ve čtvrtek 11. května v 17 hodin novou výstavu....Celý článek »
vydáno před 8 let 45 týdnů
Pardubice - Kriminálka aktuálně pátrá po totožnosti dvou mužů. Jedním je pachatel loupeže, druhým možný svědek, který by mohl poskytnout další...Celý článek »
vydáno před 9 let 47 týdnů
Pardubice - Zdejší kriminálce nadále uniká lupič, který v lednu přepadl se zbraní v ruce jednu z místních heren. Proto uveřejňuje...Celý článek »
vydáno před 10 let 13 týdnů
Chrudim - Chrudimská beseda spolu s místním fotoklubem připravuje tradiční nesoutěžní výstavu fotografií Chrudim a lidé 2014 spojenou s udělováním...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Chrudim - Ve středu 30. ledna přijede do Chrudimi Jiří Černý s pořadem o Bobu Dylanovi. První letošní Antidiskotéka začíná v Divadelní...Celý článek »
vydáno před 12 let 1 týden
Chrudim - Výstava fotografa nejmladší generace, nedávného absolventa pražské Akademie výtvarných umění Martina Kámena (1982), zahajuje další cyklus...Celý článek »
vydáno před 12 let 17 týdnů
Chrudim/Stolany - Stála modelem legendárnímu českému fotografovi Janu Saudkovi. Řeč je o Václavě Růžičkové ze Stolan, která pracuje v Chrudimi jako...Celý článek »