Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 30 týdnů 12 hodin
Chrudimsko/Kočí – Do hledáčku policie z pohotovostního a eskortního oddělení, která projížděla obcí Kočí, se dostal v pondělí odpoledne 21. srpna...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 1 den
Chrudimsko – Ve středu 28. června před 15. hodinou byl vidět stoupat nad obcí Kočí černý dým v místech, kde je sběrný dvůr. Začala ale hořet...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – Oslavy 150. výročí založení sboru dobrovolných hasičů města Chrudimi se konají 3. září na Resselově náměstí. Z Topolské ulice průvod...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Třemošnice/Podhrádí – Ani pokud máte rádi Rollling Stones a jen tak vás něco neodradí, Hedvíkovské rokli se od pondělí 4. října raději vyhněte. Mohlo...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudimsko – Za jak dlouho a v jakých obcích se budou muset řidiči připravit na nové radary a případné pokuty za překročení povolené rychlosti? Obce...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Třemošnice/Podhrádí – Vzdušnou čarou 15 kilometrů jihozápadně od města Chrudim se nachází zřícenina hradu Lichnice (Lichtenburk). V...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Kočí/Chrudim – Obec Kočí se v pátek odpoledne stala cílem cesty hejtmana Pardubického kraje Martina Netolického (ČSSD). Se starostou Marcelem...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Kočí - Inspektoři z České inspekce životního prostředí (ČIŽP) v Hradci Králové uložili pokutu 240 tisíc korun společnosti Telmont s.r.o. Firma...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Kočí - Od pondělí 15. dubna do neděle 16. června bude úplně uzavřena silnice I/17 v obci Kočí na Chrudimsku. Důvodem uzavírky je oprava...Celý článek »
vydáno před 5 let 25 týdnů
Chrudim – Komu se již přejedli předvolební pečení holoubci, jistě rád využije několika tipů, jak strávit víkend mimo všechen politický cirkus. Sobota...Celý článek »