Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 11 týdnů
Chrudim/Opatovice - Elektrárny Opatovice (EOP) dodávají od 1. ledna konečným zákazníkům teplo za cenu 352,60 Kč/GJ  bez DPH. Oproti...Celý článek »
vydáno před 11 let 20 týdnů
Chrudim/Opatovice - Člen dozorčí rady Elektráren Opatovice (EO) a starosta města Petr Řezníček (SNK-ED) doufá, že najde během pátečního zasedání...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 2 dny
Pardubický kraj/Chrudim – Zdravotní péče v České republice je dlouhá léta zajišťována jen díky soustavnému porušování zákona. S blížícím se prosincem...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 1 den
Chrudim – Zastupitelé vyjádřili kladné stanovisko k záměru Elektráren Opatovice vybudovat koncové zařízení na energetické využití odpadu, laicky...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 3 dny
Chrudim – Jako každý rok využívají Elektrárny Opatovice letní sezónu k odstávkám teplé vody a k plánovaným opravám horkovodu. Celý pracovní týden...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Pardubický kraj – Elektrárny Opatovice musely provést neplánovanou odstávku dodávek tepla v Pardubicích, Chrudimi a Lázních Bohdaneč. Některé studená...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Na valnou hromadu společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, která se bude konat na jaře, nejpozději v červnu, vyšle zastupitelstvo pokaždé...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) se inspiroval od sousedů a na tiskové konferenci prohlásil, že ví, jak by se dalo výrazně ušetřit za...Celý článek »
vydáno před 1 rok 43 týdny
Chrudim – Už vyplouvají na povrch první problémy. Ve středu o půl osmé ráno konečně začaly práce na zakopání horkovodu. I když půjde pod zem stejně...Celý článek »
vydáno před 4 roky 22 týdny
Chrudim – O změnách ve vedení městských firem Chrudimské noviny již informovaly. Nové vedení města má totiž nezpochybnitelné právo, vybrat si takové...Celý článek »