Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 10 týdnů
Hlinsko -  Sedmadvacetiletého místního muže začala trestně stíhat chrudimská kriminálka za to, že si neplní svou povinnost, přispívat na výchovu...Celý článek »
vydáno před 10 let 17 týdnů
Hlinsko - Policisté zdejšího oddělení trestně začali trestně stíhat 54letého muže hned ze čtyř trestných činů. Sdělení podezření, které si byl...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 3 dny
Chrudimsko – Řidič pod vlivem vodky, aby prý zahnal únavu, jak vysvětloval policii, ujel několik hodin jízdy, než narazil do několika stromů a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Hlinsko – Desetitisícové město má nejen očkovací centrum, kam se sjíždějí lidé z širokého okolí, protože si tu můžete vybrat ze všech tří vakcín...Celý článek »
vydáno před 2 roky 34 týdny
Skuteč – Muž schovával až do své smrti pod střechou svého domu nevybuchlý útočný granát. Přišlo se na to až při uklízení půdy. To ale není vše. Místo...Celý článek »
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudim/Hlinsko – Druhé největší město Pardubického kraje dostává od nedalekého Hlinska na frak v mnoha oblastech. Chrudimské noviny nedávno psaly o...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Hlinsko/Kladno/Čertovina – Páteční spěch si vyžádal hromadnou dopravní nehodu se zraněním a na několik hodin uzavřenou silnici první třídy číslo 34...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Chrudim – Svoz bioodpadu konečně začne. Kompostéry, které měly před lety tento problém vyřešit, se příliš neosvědčily. Zlí jazykové tvrdí, že ve...Celý článek »
vydáno před 3 roky 12 týdnů
„Skatepark už zavřeli, teď je na řadě ještě ta prohnaná sjezdovka v Hlinsku, milášku,“ jakoby znělo z úst těm, kteří jakoby z oka Glumovi od...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Chrudim – Víkend slibuje lehký závan babího léta. Má být relativně teplo a pršet jen občas. To jsou pozitivní zprávy, protože vzhledem k vývoji...Celý článek »