Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 25 týdnů 6 dnů
Chrudim – V Medlešicích se snaží v rámci svých možností, a tak si nechali vytvořit u specialisty nový heraldický znak. Když ale přijede do této dnes...Celý článek »
vydáno před 1 týden 23 hodiny
Chrudim – V roce 2022 byl v městské památkové zóně Chrudim vyhlášen jeden pozemek poblíž centra i s přilehlou budovou za kulturní památku. Málokoho...Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Pardubický kraj – Národní památkový ústav včera informoval o seznamu nových kulturních památek v našem kraji. Jak již Chrudimské noviny informovaly,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 36 týdnů
Chrudimsko - Jeden z nejstarších amatérských MTB maratonů v ČR je součástí seriálu Kolo pro život od prvního ročníku. Krásné technické trasy vedou...Celý článek »
vydáno před 5 let 36 týdnů
Chrudim - Ve znamení osmiček se letos uskuteční již 22. ročník bikerského maratonu v Chrudimi. Jak jste si asi v titulku hned všimli,...Celý článek »
vydáno před 5 let 50 týdnů
Chrudim – Neuvolněný místostarosta Roman Málek (Koalice pro Chrudim) se v diskusi pod jedním z článků Chrudimských novin vyjádřil v tom smyslu, že „...Celý článek »
vydáno před 6 let 13 týdnů
Chrudim – Takzvaný „zákon o střetu zájmů“ děsí jak regionální, tak republikové politiky. Hejtman Pardubického kraje, Martin Netolický (ČSSD)...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim – Partnerská města, která v současné době udržují přátelské kontakty s východočeskými Athénami, zná asi každý. Svidník, Olešnica, Motovu a...Celý článek »
vydáno před 6 let 37 týdnů
Chrudim - Jeden z nejstarších bikemaratonů na území České republiky se znovu výrazně přiblížil. Chrudim již 19. srpna 2017 ožije tradičním...Celý článek »
vydáno před 7 let 12 týdnů
Chrudim – Městští zastupitelé se sešli poprvé v novém roce a své jednání nezačali právě vesele. Před jakýmkoliv hlasováním a diskusemi, všichni...Celý článek »