Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 12 týdnů
Chrudim - Se začátkem roku se pomalu blíží i termín zápisů do základních škol. Tradičně půjde o termíny nacházející se v druhé půlce ledna. V...Celý článek »
vydáno před 10 let 9 týdnů
Chrudim - Konec ledna už tradičně patří v Chrudimi zápisu dětí do základních škol. Letos byly termíny stanoveny na pátek 24. a sobotu 25 ledna....Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Chrudim – Ředitelům a pedagogům škol patří velký obdiv. Zvládli dva roky šíleného blázince v době covidové a jsou už zoceleni. Nyní přichází pro...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Chrudim – Lidé přicházející z Ukrajiny chtějí hned začít pracovat. Na posledním chrudimském zastupitelstvu padla otázka, jak uzpůsobit umístění...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrudim – Danajský dar, nebo útěcha za kontraproduktivní testování, které v těchto dnech musí děti podstupovat dvakrát týdně? Město...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 týdny
Chrudim – Současná vyhrocená doba doslova nahrává nejrůznějším udavačům a bonzákům. Lidé místo toho, aby se starali o sebe a své zdraví – mají-li...Celý článek »
vydáno před 3 roky 37 týdnů
Chrudim – Nová pravidla o ochraně osobních údajů začínají v důsledcích působit dokonale absurdně. Nejpilnější chrudimský kameraman a fotograf...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – Žáci základní školy v Chrudimi se mohou nově podílet na zlepšení života města. Zdravé město Chrudim letos v pilotním ročníku...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Chrudim – Učitelé patří dlouhodobě k poněkud přehlíženému „cechu“. Nejsnáze lze tuto nedoceněnost učitelského stavu diagnostikovat dle finančního...Celý článek »
vydáno před 4 roky 49 týdnů
Chrudim – Centrum města by mělo být jeho výkladní skříní s ukázkově upravenou zelení, opravenými domy a udržovaným inventářem. Velkou „parádu“...Celý článek »