Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 29 týdnů 9 hodin
Chrudim – Nově instalované dopravní značky upozorňují na zákazy vjezdu i stání a ukazují přikázaný směr jízdy. Cyklostezka je uzavřena, průjezd na...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – Článek, v němž Chrudimské noviny informovaly o stěhování R-klubu z Rozhledny do Husovy ulice, byl jedním z nejčtenějších v tomto roce vůbec...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – R-klub byl a stále je oblíbeným místem s unikátní polohou. Přestože jde o klub, v němž často koncertují i hodně hlučné rockové kapely,...Celý článek »
vydáno před 5 let 36 týdnů
Chrudim – Léto je časem festivalů, koncertů a oslav. Není proto divu, že spousta z organizátorů těchto akcí trošku „hřeší“ na jistou benevolenci...Celý článek »
vydáno před 6 let 11 týdnů
Chrudim - Česká rocková a taneční skupina Brutus koncertuje v hudebním R- klubu na Rozhledně v pátek 2. února od 21 hodin. Skupina je...Celý článek »
vydáno před 7 let 24 týdny
Chrudim - Koncert bubenické show MLASK proběhne v pátek 4. listopadu v R-klubu. Samotné vystoupení skupiny začne přibližně ve 22 hodin. O...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim - V pátek 19. února vystoupí od 21 hodin v R klubu Na Rozhledně česká trashmetalová legenda Kryptor, která má už za sebou sedm vydaných desek...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Chrudim - Zdejší R-klub na Rozhledně bude o víkendu bilancovat tři roky svého fungování a přichystal si pro tento účel speciální program. V pátek...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Chrudim - R-klub na Rozhledně hostí jednoho známého interpreta za druhým. Po Visacím zámku a Rybičkách 48 zde v sobotu 5. prosince od 20 hodin...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Chrudim - V pátek 4. prosince ve 20 hodin vystoupí v chrudimském R-klubu spolu s dvěma předskokany kapela Rybičky 48, která vznikla v roce 2002 a za...Celý článek »