Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 15 týdnů
Chomutov - Hned pětice chrudimských futsalistů zápolila od čtvrtečního dne v Chomutově v kvalifikaci na Mistovství světa ve futsale 2016 v Kolumbii....Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Praha/Minsk - Ještě před odjezdem na mezinárodní UEFA Futsal Cup pomohla pětice chrudimských futsalistů k dalšímu velkému úspěchu! Svěřenci Tomáše...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Hyvinkää /Tammisaari - Hned tři hráči mistrovské Chrudimi dostali šanci se ukázat před blížícím se evropským šampionátem trenérovi Neumannovi ve dvou...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 3 dny
Heřmanův Městec – Domácí se dál snažili utkání zdramatizovat, mohli ale i inkasovat, po rychlém protiútoku nastřelil André tyč. Ve 35. minutě vyšla...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 5 dnů
Brno – Ve středeční dohrávce 17. kola 1. futsal ligy čekal na futsalisty FK Chrudim tvrdý oříšek, v tabulce čtvrtý Helas Brno, k tomu na jeho...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 3 dny
Liberec – Další úspěšný výsledek v cestě za prvenstvím v základní části si mohou odškrtnout futsalisté FK Chrudim. V pátek večer se zdárně vypořádali...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 2 dny
Pardubice – Futsaloví junioři FK Chrudim zažili skvělou sezonu. Za celý rok prohráli jediné utkání a po základní části skončili na druhém místě, a to...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 3 dny
Chrudim – Již je to definitivně jisté, potvrzené. Futsalový svaz vybral v minulých dnech místa, kde se o příštím víkendu uskuteční Final Four...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 3 dny
Přelouč – Osmifinálové utkání Regionální skupiny číslo 4 Poháru SFČR splnilo svůj účel. Slušně zaplněná sportovní hala v Přelouči viděla zápas, který...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 2 dny
Praha – Futsalisté FK Chrudim dokázali zvítězit i na půdě druhého celku tabulky 1. futsal ligy – týmu SK Slavia Praha – a mílovými kroky kráčí za...Celý článek »