Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 45 týdnů
Chrudim - Chrudimští futsalisté zvládli i třetí semifinálový krok, před vlastními fanoušky vyprášili pražskou Spartu rozdílem třídy a po výsledku 8:0...Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Chrudim - Futsalisté ERA-PACKu Chrudim si brousí zuby na zisk třináctého mistrovského titulu, ve vyřazovacích bojích zatím nepoznali přemožitele a v...Celý článek »
vydáno před 7 let 5 týdnů
Praha - Čtyři kola před koncem činí náskok Chrudimi na Benago dvanáct bodů, navíc má lepší vzájemné zápasy. Co to znamená? ERA-PACK již nemůže o...Celý článek »
vydáno před 7 let 5 týdnů
Praha - Reprezentační přestávka je za námi, chrudimští futsalisté se z dvojutkání proti Rumunsku zapojili do tréninkového procesu a jsou připraveni...Celý článek »
vydáno před 7 let 20 týdnů
Chrudim - Pražská Sparta předvedla na chrudimské palubovce hodně nebojácný výkon, herně byla dvanáctinásobnému mistrovi vyrovnaným soupeřem,...Celý článek »
vydáno před 7 let 20 týdnů
Chrudim - Čeští reprezentanti již ukončili svoji vítěznou misi ve Švédsku, vrátili se domů a opět se musí soustředit na ligovou soutěž. V plné...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim - Třináct zápasů, ani jedna porážka, nejlépe střílející tým, mužstvo s nejlepší obranou. Na chrudimský tým připadá v letošním ročníku spoustu...Celý článek »
vydáno před 9 let 4 týdny
Chrudim - Chrudimští futsalisté se poprvé po odchodu trenéra Daniela a debaklu od Teplic ukázali svým fanouškům. Proti Spartě si vypracovali řadu...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Chrudim - Futsalisté mistrovského ERA-PACKu se vrátili do prvoligových vod bez větších potíží, na domácí půdě dokázali udolat pražskou Spartu v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Praha – Zápas měsíce ledna a jedno z nejdůležitějších střetnutí celé základní části chrudimští futsalisté zvládli na jedničku s ...Celý článek »