Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 7 týdnů
Chrudim - Další kamera by se měla v nejbližší době objevit na kruhovém objezdu u supermarketu Kaufland. Radnici totiž došla trpělivost s ...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 1 den
Chrudim – Kuriózní dopravní nehodu na kruhovém objezdu na Masarykově náměstí v Chrudimi, která se odehrála v neděli brzy ráno, už prošetřila policie...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 1 den
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 3 dny
Chrudim – Jak to vypadá s parkovištěm U Stadionu po vykáceném lese u železniční trati? Radní Aleš Nunvář (Piráti) zařídil realizaci sjezdu na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Chrudim - V autobuse na lince číslo tři se v úterý 9. listopadu okolo půl čtvrté odpoledne zranila žena. Stalo se to vlivem prudkého zabrždění řidiče...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Chrudim – Městská policie situaci nezvládla. Řeč je o uzavřeném příjezdu do Chrudimě Dašickou ulicí. Poté, co není možné využít kruhový objezd Na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Způsobů, jak vyřešit neuspokojivou dopravní situaci ve městě, může být hned několik. Mnozí s nadějí vzhlížejí k dokončovanému obchvatu...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Nadměrné náklady a jejich cesty přes kruhové objezdy jsou velkým tématem, které rozděluje veřejnost. Jedna její část vidí za volanty...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Nejprve prošel úpravami kruhový objezd, který zakončuje Vlčnovskou ulici, poté přišel na řadu „kruhák“ u Kauflandu. Prakticky vždy, když k...Celý článek »
vydáno před 4 roky 30 týdnů
Chrudim – Částečně omezený provoz ve Vlčnovské ulici si řidiči již „na ostro“ nedávno vyzkoušeli. Proběhly tu přeložky vodovodu a kruhová křižovatka...Celý článek »