Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 24 týdny 1 den
Chrudim – Radní města Chrudim schválili memorandum ke vzniku Centra pro komplexní využití odpadu (CEKVO). Zatím je podle starosty Františka Pilného (...Celý článek »
vydáno před 6 let 7 týdnů
Pardubice - Město Pardubice již osm let nezvýšilo poplatek za svoz komunálního odpadu a nezmění jej ani v roce letošním. Obyvatelé Pardubic tak musí...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Pardubice - Do konce dubna musí obyvatelé města zaplatit poplatek za likvidaci komunálního odpadu. Jeho výše se od roku 2004 prakticky nezměnila....Celý článek »
vydáno před 9 let 50 týdnů
Pardubice - O víkendu opět hořely v různých částech města kontejnery. K likvidaci plamenů, které pohlcovaly první z nich, hasiči vyráželi...Celý článek »
vydáno před 10 let 10 týdnů
Pardubice - Poplatek za likvidaci odpadů zůstává v Pardubicích pro letošek 500 korun. Od obyvatel města se přitom vybere částka, která zhruba pokryje...Celý článek »
vydáno před 11 let 10 týdnů
Pardubice - Poplatek za svoz a likvidaci komunálního odpadu letos město zvyšovat nebude. Stejně jako loni tak Pardubáci za rok zaplatí za tyto služby...Celý článek »
vydáno před 11 let 17 týdnů
Pardubice - Magistrát nechce v příštím roce svým občanům navyšovat poplatek za svoz komunálního odpadu. Shodli se na tom radní města a...Celý článek »
vydáno před 11 let 18 týdnů
Chrudim - Radní města odsouhlasili návrh na zvýšení poplatku za likvidaci komunálního odpadu ze současných pěti stovek na 600 Kč za osobu a rok....Celý článek »
vydáno před 12 let 1 týden
Pardubice - Město loni vydalo na likvidaci odpadů více než 70 milionů korun. Pětisetkorunový poplatek, který platí obyvatelé města starší šesti...Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Chrudim - Majitele garáží v Cihelně začíná znepokojovat hromadění odpadu v této nevzhledné lokalitě, který je všude kolem volně vrstven...Celý článek »