Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 39 týdnů
Chrudim - Co by neuvolněný místostarosta Roman Málek (Koalice pro Chrudim) mohl postrádat ve výkonu funkce asistenta místopředsedy Vlády České...Celý článek »
vydáno před 7 let 49 týdnů
Chrudim - Přestože členové komise pro zahraniční vztahy se na její zasedání předsedovi Romanu Málkovi (Koalice pro Chrudim) zrovna nehrnou, sám její...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Chrudim se už druží s holandským Ede, slovenským Svidníkem a polskou Olešnicí, přičemž nyní se na scéně objevily další možnosti spolupráce s novými...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Po několikaleté odmlce přičítané pandemii covid-19 se město Chrudim na popud komise pro zahraniční vztahy a cestovní ruch rozhodlo, že...Celý článek »
vydáno před 5 let 50 týdnů
Chrudim – Vyhledávání nových a perspektivních partnerských měst dle všeho vázne. „Na triku“ má tuto agendu šéf komise pro zahraniční vztahy rady...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Chrudim – Komise pro zahraniční vztahy rady města podle svého předsedy Romana Málka (Koalice pro Chrudim) nezahálí. Stále hledá nového partnera ze...Celý článek »
vydáno před 7 let 43 týdny
Chrudim - Ze slovenského Svidníku se v pondělí 30. května vrátila dvacítka městských zastupitelů. Přetože některým z nich se na cestu do partnerského...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Chrudim - Dříve věčně nespokojený kverulant, dnes mlčící politik s konstruktivními záměry. Takový je neuvolněný místostarosta Roman Málek (Koalice...Celý článek »
vydáno před 7 let 17 týdnů
Chrudim – Nová partnerská města, ukončení spolupráce s nejstarším partnerem, český rok v Polsku: to jsou témata, která se v listopadu probírala na...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Chrudim - Už se to blíží, už je to skoro tady. Po dlouhých letech se v Muzeu objeví krásné ženy oděné do krásných šatů. Módní přehlídka, která je...Celý článek »