Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 20 týdnů
Pardubice - Ředitelství silnic a dálnic ve čtvrtek 2. listopadu zprovoznilo silnici I/37 Pardubice – Trojice. Za Pardubický kraj se slavnostního...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Pardubice - Od středy 25. listopadu startuje v rámci II. etapy výstavby nadjezdu na komunikaci I/37 Pardubice - Trojice další pyrotechnický průzkum....Celý článek »
vydáno před 8 let 32 týdny
Pardubice - Skoro po půl roce od začátku druhé etapy výstavby nadjezdu na komunikaci I/37 Pardubice - Trojice pyrotechnický průzkum zatím žádnou...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Pardubice - V příštím týdnu začne u Parama, v místech kde začala dostavba nadjezdu a mimoúrovňové křižovatky, plošný pyrotechnický průzkum. Napoví,...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Chrudim - Místní jednotka profesionálních hasičů nabývá na důležitosti. V minulém týdnu se zde totiž uskutečnila zkouška funkčnosti záložního...Celý článek »
vydáno před 9 let 11 týdnů
Pardubice - Koncem ledna by podle plánu měla začít oprava křižovatky u Parama. Podle pardubické pobočky Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) by z tohoto...Celý článek »
vydáno před 9 let 11 týdnů
Pardubice - Ještě v lednu odstartují práce na úpravách problémové křižovatky u Parama, které se všeobecné přezdívá "špunt" kvůli její špatné...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Pardubice - Prezident České republiky Miloš Zeman vyjednával s majitelem zdejší chemičky Paramo, polským holdingem PKN Orlen, o tom, že by měl v...Celý článek »
vydáno před 10 let 47 týdnů
Pardubice - První květnové odpoledne vyrážela místní jednotka hasičů dopravní nehodě, která se stala na silnici od Parama směrem na Chrudim, u...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Pardubice - Dnes začala v sousedství rafinerie Paramo nejrizikovější fáze sanace území mezi zdejší ubytovnou a železničním koridorem, které je...Celý článek »