Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 23 týdny
Chrudim – Pět let má radnice k dispozici souhlasná stanoviska úřadů a institucí, které mají co mluvit do stavby vlakové zastávky U Stadionu. Přestože...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 1 den
Pardubice/Chrudim – Jak často budou z Chrudimi zastavovat vlaky v nové zastávce Pardubice-město v ulici Sladkovského? Nejen o tom jednal starosta...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 20 hodin
Pardubice – Tiskové oddělení Správy železnic dnes uveřejnilo zprávu, že Centrální komise Ministerstva dopravy ČR schválila realizaci nové zastávky...Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Chrudimsko/Orel – Zastávka U Stadionu se prověřuje. Realizaci v Orli brzdí finance. V letošním roce měla začít Správa železnic stavět a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudim – Nápis v Myší díře je jen jedním z mnoha. Stojí za připomenutí, že nejmenovaná politická strana lákala voliče na to, že chce podporovat...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Některá témata se vracejí do zdejšího veřejného života s železnou pravidelností. Radnice tak opět po letech řeší, co dál s Muzeem barokních...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 dny
Chrudim – Jak poznáte, že se blíží jaro? S příchodem teplého jarního počasí vylézají nejen hadi a štíři, ale dávno se na sezónu připravují také...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Pardubice – Když jsou zavřené hospody, našli mnozí lidé povyražení v účastnění se alespoň nejrůznějších diskusí na internetu. Hitem včerejšího dne...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 min
Chrudim – Krizová situace, omezování základních lidských práv na svobodu pohybu, svobodu shromažďování a nedotknutelnost obydlí většinu obyvatel...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Jsou tu zas. Pravděpodobnější však je, že vlastně nikdy neodešli. Hovoří špatnou češtinou, neumí přesně formulovat, oč jim jde. Zkrátka a...Celý článek »