Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – S nejnovějšími trendy v automobilové dopravě si zdejší politická a úřednická reprezentace příliš hlavu neláme. Co na tom, že třeba...Celý článek »
vydáno před 7 let 50 týdnů
Chrudim - V pondělí 11. dubna se strážníci pořádně zapotili. Za dobu trvání své služby vyřešili hned několik krádeží, opět zachránili poraněnou...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - Nejen parkování neukázněných řidičů, kteří odstavují svá auta na tom nejméně vhodném místě, trápí obyvatele Olbrachtovy ulice. Kolem...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - To, co se děje už několik měsíců v Olbrachtově ulici, hraničí prý doslova s troufalostí. Řidiči tady odstavují svá vozidla těsně u chodníku...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Chrudim - Olbrachtova ulice, kterou denně využívají desítky studentů Gymnázia Josefa Ressela společně se zaměstnanci chrudimského hospice, rozhodně...Celý článek »
vydáno před 9 let 43 týdny
Chrudim - Pro mnohé kutily a stavebníky je záhadou, co se děje s dlaždicemi a kostkami, které, přestože nejsou poškozené, město z ...Celý článek »
vydáno před 9 let 49 týdnů
Chrudim - Stav chodníků ve městě je dlouhodobě neutěšený. Své o tom vědí i studenti, kteří den co den procházejí Olbrachtovou ulicí. Právě zde měla...Celý článek »
vydáno před 11 let 34 týdny
Chrudim - Strážníci se v noci na neděli zabývali převážně stížnostmi občanů na rušení nočního klidu. Během směny vyráželi ke třem případům.   V...Celý článek »
vydáno před 11 let 40 týdnů
Chrudim - O dalším chybějícím poklopu ke kanálu, tentokrát v Olbrachtově ulici, informoval strážníky ve čtvrtek ráno místní občan. Strážníci na...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - V úterý ráno oznámil strážníkům místní občan, že v Olbrachtově ulici někdo ukradl ze silnice kanalizační poklop. Hlídka otvor...Celý článek »