Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Jaro je tady! Tedy, samozřejmě ještě není, ale to, co nám příroda uchystala na tento víkend, dává zapomenout, že se nacházíme uprostřed...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Například ani před masopustem se ředitelé Technických služeb Chrudim a Chrudimské besedy nedomluvili, aby byl zaneřáděný chodník od ptačího...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrast – Poslední únorová sobota patřila v Chrasti tradičnímu masopustnímu veselí. Na náměstí se konal jarmark, vyhrávala kapela Klondike, vařilo se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Pod záštitou Vojenského historického ústavu v Praze (VHU Praha) vzniklo další Posádkové muzeum, zaměřené tentokrát na 43. výsadkový pluk v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
ČR/Praha/Pardubice – Od 12. října panuje zákaz na dva týdny navštěvovat veškeré kulturní instituce a památky. Ty jsou pro veřejnost uzavřeny...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubický kraj – Od 1. září platí v kraji až do odvolání každý čtvrtek volný vstup do vybraných muzeí a galerie pro školáky do 15 let a studenty do...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Dětem začaly prázdniny a přes nárůst počtu nakažených coronavirem v několika ohniscích po celé České republice se život vrací do normálu....Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Nadcházející víkend neslibuje ani sníh a velký mráz, ani veskrze jarní počasí. Půjde o dva dny, jež přinesou ten druh počasí, na nějž si...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Velký sál místního Muzea patří k nejkrásnějším prostorám tohoto typu v rámci celé České republiky. Paradoxní proto je, že za celou dobu...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Lukavice – V rámci pátečního výjezdu na Chrudimsko navštívil hejtman Martin Netolický (ČSSD) obec Lukavice nedaleko Nasavrk. Se starostou...Celý článek »