Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 2 týdny
Chrudim – V životě každého člověka nastávají situace, které je třeba pořádně oslavit. Ať už jde o narození potomka, významné jubileum nebo ukončení...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Pardubice - Město má za loňský rok téměř tisícovku nových občánků. Většina z nich přišla na svět v pardubické porodnici a přes 250 se jich narodilo...Celý článek »
vydáno před 4 roky 35 týdnů
Narodil se nám s mou drahou ženou další syn. Dostal jméno po apoštolovi všech Němců, původně anglosaském misionáři Winfriedovi, dnes známějším jako...Celý článek »
vydáno před 5 let 16 týdnů
Chrudim – Možnost oddávat a třeba i vítat občánky, je mezi městskými zastupiteli velmi populární. Po údajně plánovaném krátkém odpočinku ji znovu...Celý článek »
vydáno před 6 let 5 týdnů
Chrudim – Zlaté svatby, vítání občánků a gratulace jubilantům má ve své gesci komise pro občanské záležitosti rady města. Předsedou komise je...Celý článek »
vydáno před 8 let 46 týdnů
Pardubice - Květen je stále v povědomí lidí měsícem, v němž není radno uzavírat manželství. Pověra, že manželství uzavřená v měsíci lásky nekončí...Celý článek »
vydáno před 10 let 7 týdnů
Pardubice - Více než 90 procent snoubenců si v loňském roce objednalo v Pardubicích svatbu přes internet. Také letos lidé preferují tuto službu,...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Pardubice - Už od prosince si mohou snoubenci plánovat svatbu po celý rok 2014 a vybrat si termín obřadu. Na webu města mají totiž k dispozici...Celý článek »
vydáno před 10 let 50 týdnů
Hlinsko - Počet obyvatel města se v loňském roce snížil. Vyplývá to ze statistiky radnice. Loni se přitom přihlásilo v Hlinsku k trvalému pobytu 160...Celý článek »
vydáno před 11 let 9 týdnů
Chrudim - Nejoblíbenějšími jmény, které dávali loni rodiče v Chrudimi svým dětem, jsou Adéla a Jan. V chrudimské porodnici se přitom...Celý článek »