Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Skončí výjimka pro majitele více nemovitostí a poplatek za svoz komunálního odpadu by se měl od nového roku zvýšit. Ani to ale nezabrání...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim – V tomto roce byl zahájen svoz bioodpadu z většiny města Chrudim a v příštím roce se rozšíří na celé město. Dodrží současná koalice to...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Chrudim – Černé skládky vznikají a zase zanikají. Nepořádek se obvykle objeví na nějakém dobře zastrčeném místě, kde má tvůrce skládky dobrou šanci...Celý článek »
vydáno před 4 roky 5 týdnů
Chrudim – Černé skládky na území města vznikaly, vznikají a podle všeho vznikat i budou. Přestože je Chrudimákům k dispozici sběrný dvůr a bezpočet...Celý článek »
vydáno před 4 roky 34 týdny
Kočí - Inspektoři z České inspekce životního prostředí (ČIŽP) v Hradci Králové uložili pokutu 240 tisíc korun společnosti Telmont s.r.o. Firma...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim – Nedávný případ „znesvěcené“ zdi Na Kopanici jen nechal vyhřeznout daleko vážnější místní problém. Tím je dlouhou dobu neuklízený nepořádek...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Chrudim – Nejnovější výtvor městských „ajťáků“, mobilní aplikace s názvem „Všímálek“, dělá první, nesmělé kroky ve virtuálním světě. Mapka, na níž se...Celý článek »
vydáno před 6 let 11 týdnů
Chrudim – Staré úsloví praví, že „lépe pozdě, než nikdy“. Beze zbytku ho lze použít na nejnovější výtvor zdejší radnice. Ta ústy starosty města Petra...Celý článek »
vydáno před 6 let 14 týdnů
Chrudim – Výše částky, kterou každoročně Chrudimáci odvádějí městu jako poplatek za odvoz a zpracování komunálního odpadu, byla často předmětem...Celý článek »
vydáno před 6 let 14 týdnů
S novým rokem si lidé přejí hlavně zdraví, dávají si předsevzetí, že budou jíst a žít zdravě, sportovat, nebo se jenom víc hýbat. Proč ne, zdravý...Celý článek »