Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 15 týdnů
Když se dva novináři perou, čtenář se obvykle směje. Intuitivně totiž tuší, že psát o konkurenci se nemá, výsledek je nejistý, kontraproduktivní....Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Před pár lety (doslova) jsem opustil město a přesunul se na vesnici. Spíše vesničku, pár domů a pak už jen příroda, rybníky, lesy. Staré chalupy...Celý článek »
vydáno před 7 let 25 týdnů
Novinář nemusí ovládat pravopis. Šokující tvrzení, při němž jistě nejeden učitel základní školy upadne v kataleptický stav. Týká se to samozřejmě i...Celý článek »
vydáno před 7 let 50 týdnů
Chrudim - Nejčtenější periodikum ve městě a jeho blízkém okolí. To jsou Chrudimské noviny, které si za pět let své existence stačily vytvořit silnou...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Chrudim - Chrudimské noviny se od neděle do středy potýkaly s technickými problémy kvůli občasným výpadkům serveru, na němž noviny běží. Není však...Celý článek »
vydáno před 10 let 23 týdny
Přestože jsou novináři často považováni za spodinu lidské společnosti a prodejné dámy z Perlovky, mnozí se snaží svou práci dělat poctivě. Právě...Celý článek »
vydáno před 11 let 13 týdnů
Rok se skoro sešel s rokem a i mně nezbývá, než hodnotit a rozvažovat. Analytická mysl plesá, protože co je krásnějšího, než rozebírat...Celý článek »
vydáno před 12 let 12 týdnů
Internetové Chrudimské noviny o sobě daly občanům města s příchodem nového roku 2012 vědět prostřednictvím bilboardové kampaně, například u benzinové...Celý článek »