Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 40 týdnů 1 den
Chrudim – Řeč Martina Škrhy prý dle starosty Františka Pilného (ANO 2011) zdolala snad všechny diskuzní rekordy na jednáních zastupitelstva....Celý článek »
vydáno před 7 let 49 týdnů
Chrudim - Přestože v minulých dnech proběhla nejedna akce, která měla za cíl očistit město a jeho blízké okolí od černých skládek a odpadků, mnozí na...Celý článek »
vydáno před 9 let 28 týdnů
Chrudim - Regulaci hracích a výherních automatů radnice nechystá. Přesto vznikla novelizace vyhlášky, která jejich provoz na území města podstatným...Celý článek »
vydáno před 10 let 12 týdnů
Chrudim - Se svým oblíbeným hostinským Ladislavem Paulusem a jeho manželkou Hanou se přišlo v pátek 27. prosince rozloučit do hostince U Guláška 120...Celý článek »
vydáno před 10 let 14 týdnů
Chrudim - Mezi vyznavači vyhlášené kuchyně Ladislava Pauluse z Nasavrk, který provozuje neméně známou restauraci U Guláška, kolují obavy, že se odsud...Celý článek »
vydáno před 11 let 29 týdnů
Chrudim - V neděli po půl desáté večer se strážníkům dostala informace, že před restaurací U Guláška se měli prát tři siláci. Když však vzápětí...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Anonym upozornil v sobotu v 18.49 hodin městské strážníky prostřednictvím tísňové linky 156 na zaparkované auto na chodníku v ulici J. E....Celý článek »