Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 6 týdnů
Chrudim - Postavit se neutěšenému stavu střechy Muzea a zacelit díry, jimiž zatéká. Takové je rozhodnutí městské rady a v brzké budoucnosti nejspíš i...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 10 hodin
Chrudimsko – Ve středu 28. června před 15. hodinou byl vidět stoupat nad obcí Kočí černý dým v místech, kde je sběrný dvůr. Začala ale hořet...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Chrudim – Pod záštitou Vojenského historického ústavu v Praze (VHU Praha) vzniklo další Posádkové muzeum, zaměřené tentokrát na 43. výsadkový pluk v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
ČR/Praha/Pardubice – Od 12. října panuje zákaz na dva týdny navštěvovat veškeré kulturní instituce a památky. Ty jsou pro veřejnost uzavřeny...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudim – Nejčerstvější utahování šroubů v souvislosti s řáděním čínské chřipky odnášejí mnozí živnostníci a drobní podnikatelé. Těm totiž ušlé zisky...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Chrudim – Město Chrudim má v plánu aktualizovat svůj vozový park a začít využívat pro své potřeby dva elektromobily neboli automobily na...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Pardubický kraj – Od 1. září platí v kraji až do odvolání každý čtvrtek volný vstup do vybraných muzeí a galerie pro školáky do 15 let a studenty do...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Chrudim – Ne každý je spokojen s prací městských úředníků nebo strážníků městské policie. Především „měšťáci“ nezřídka schytají prostřednictvím...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Pro někoho možná nezvyklý, pro jiného příjemný návrh řešili na svém posledním jednání členové komise pro životní prostředí. Diskuse se zde...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Městský web nepatří k těm nejpřehlednějším, přestože není tak daleko doba, kdy město nechalo kompletně internetové stránky předělat....Celý článek »