Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 9 týdnů
Chrudim – Velkou pozornost vzbudil článek Chrudimských novin, jenž byl věnován vytápění v budově Gymnázia Josefa Ressela. Ke čtvrtku 26. ledna měl...Celý článek »
vydáno před 7 let 40 týdnů
Chrudim - Robert Fulghum sice nenaplnil sál v budově Gymnázia Josefa Ressela, naplnil však zcela jistě srdce svých posluchačů. Pronesl pouze pár slov...Celý článek »
vydáno před 7 let 48 týdnů
Chrudim - Jak již Chrudimské noviny avizovaly, do města přijede v červnu slavný americký spisovatel Robert Fulghum. Zájem o scénické čtení je...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Pardubice/Chrudim – Radní Pardubického kraje na svém pondělním jednání schválili zahájení výběrového řízení na opravu historické omítky Gymnázia...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Reprezentativní budovu místního Gymnázia Josefa Ressela zná i ten, kdo do jeho škamen nikdy nezasednul. „Gympláci“ se vždy považovali za...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim - Návštěvou Gymnázia Josefa Ressela zakončil v minulém týdnu hejtman Martin Netolický (ČSSD) cestu po druhém největším městě v kraji. S...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – V pátek 24. ledna ve 20 hodin se poprvé v tomto roce objeví na pódiu Gymnázia Josefa Ressela scénické čtení – LiStOVáNí. Na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim – Když zaprší, objeví se na ulicích, logicky, kaluže. Tu menší, onde větší, mnohde voda poněkud zákeřně ukryje výmoly v silnici a řidiči mají...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim - Připravte se na poslední představení Listování v tomto školním roce. Koná se v pátek 12. dubna v 18 hodin v Gymnáziu Josefa Ressela. V...Celý článek »
vydáno před 5 let 9 týdnů
Chrudim - V úterý 29. ledna v 17.30 hodin se koná ve společenském sále Gymnázia Josefa Ressela náhradní Listování za listopad. "Svatá Barbora" se...Celý článek »