Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 1 den
Chrudim – Radní na tento rok už schválili akční plán zlepšování procesu místní Agendy 21 a zároveň vzali na vědomí vyhodnocení z minulého...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – Dobrých zpráv je v době coronavirové krize jako šafránu. Z nejvyšších míst jsou obyvatelé prakticky bez přestání „bombardováni“ novými...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim - Město opět potvrdilo, že je v oblasti udržitelného rozvoje na samotné špici České republiky. Již potřetí totiž ve velkém auditu obhájilo...Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim – V rámci projektu „Zdravé město“ se podařilo všelicos. Diskutabilním příspěvkem k údajně spravedlivějšímu odměňování producentů převážně z...Celý článek »
vydáno před 6 let 15 týdnů
Chrudim – Překrásný vánoční dárek v těchto dnech přivezl starosta Petr Řezníček (SNK – ED) z hlavního města Prahy. Po celé sérii ocenění v rámci...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Chrudim – Dlouhé měsíce diskusí, hodiny práce odborníků, ale nakonec se dobré dílo podařilo. Městští radní mohli na svém jednání ze 6. listopadu...Celý článek »
vydáno před 7 let 16 týdnů
Chrudim – Další cenu do sbírky přivezl v minulém týdnu starosta města Petr Řezníček (SNK – ED) z konference v pražském hotelu Jalta. Jaký význam má...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Chrudim - Pondělí 12. října bude „zasvěceno“ obhajobě projektu, který má jak celou řadu kritikou, tak i příznivců. Zdravé město, tedy projekt, jímž...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Už na zasedání městského zastupitelstva, které se uskutečnilo před týdnem, zvala městská zastupitelka Šárka Trunečková (SNK-ED) přítomné...Celý článek »
vydáno před 9 let 7 týdnů
Chrudim - Místní pobočka Strany svobodných občanů se rozhodla dodržet část svého předsevzetí a zveřejňuje na svých webových stránkách to, co se...Celý článek »