Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 týdny 4 dny
Pardubicko – Seniorka (69) se zadlužila pod vidinou rozvíjení vysněného vztahu, který navázala na internetu. S údajným Američanem, který měl léčit...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 15 hodin
Chrudimsko – Kamera bankomatu zachytila podezřelou dvojici mladistvých, které potřebuje  vyslechnout chrudimská kriminálka.  Policejní...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 5 dnů
Chrudimsko – Není to žádná neznámá praktika. Probíhá po telefonu. Říká se tomu vishing. Podvodné volání, které nemá nic společného s tím, když se...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Pardubický kraj – K ženě (40) se výstraha včas nedostala. Kamenem úrazu byl internetový odkaz, díky čemuž podvodník chtěl z jejího účtu odčerpat až...Celý článek »
vydáno před 1 rok 37 týdnů
Pardubický kraj – Policie vydala naléhavé upozornění, aby si lidé prověřovali podvodné telefonáty z banky pod záminkou bezpečného uložení peněz do...Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Chrudimsko – Žena, kterou na začátku února zaujal inzerát o prodeji malé opičky, zaplatila podvodníkovi peníze za malpu kapucínskou dopředu,...Celý článek »
vydáno před 5 let 33 týdny
Chrudim – Naivita některých lidí dokáže překvapit i zkušené kriminalisty. Ti chrudimští nyní mají na stole případ ženy, která údajnému americkému...Celý článek »
vydáno před 6 let 12 týdnů
Chrudim – Moderní doba s možností nakoupit přes internet prakticky cokoliv, nese s sebou i snahy vykutálených podvodníčků přijít snadno k penězům....Celý článek »
vydáno před 6 let 30 týdnů
Chrudim – Povedeného podvodníčka teď začala stíhat hospodářská kriminálka. Na úkor důvěřivých zákazníků se obohatil o téměř dvě stě tisícovek. Na...Celý článek »
vydáno před 12 let 5 týdnů
Chrudim/Pardubice - Začátkem týdne zadržela hospodářská kriminálka 25letého muže z Pardubic a umístila ho do vyšetřovací vazby, neboť se od...Celý článek »