Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 4 týdny
Chrudim – Současná vyhrocená doba doslova nahrává nejrůznějším udavačům a bonzákům. Lidé místo toho, aby se starali o sebe a své zdraví – mají-li...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Mateřská a základní škola Na rovině je obyvatelům města dostatečná známá. Nabízí totiž možnost alternativní výuky k mainstreamovému...Celý článek »
vydáno před 5 let 25 týdnů
Chrudim - Jednou z osmi škol, která zvelebila své dílny na odborné předměty z evropských fondů určených pro hradecko-pardubickou...Celý článek »
vydáno před 5 let 49 týdnů
Chrudim – Mateřská a základní škola Na rovině je školkou, respektive školou, která si zakládá na individuálním přístupu k dětem. Nejvíce se dostala...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 den
Chrudim - Připravit si vlastní hamburger, uvařit čerstvé espresso, vymodelovat z mandlovky velikonoční kuřátko nebo květ růže, ozdobit perníčky ve...Celý článek »
vydáno před 6 let 2 týdny
Chrudim - Sedm metráků vánočního cukroví? Dort pro prezidenta? Není problém. Alespoň ne pro žáky tříletého oboru cukrář ze Střední odborné školy a...Celý článek »
vydáno před 6 let 19 týdnů
Chrudim – Je to rok, co veřejnost šokovala informace o pokutě, kterou se rozhodlo Ministerstvo zdravotnictví České republiky a hygienická...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Pardubice - Řídicí výbor ITI Hradecko-pardubické aglomerace na svém včerejším jednání schválil realizaci dalších projektů z oblasti dopravy,...Celý článek »
vydáno před 7 let 17 týdnů
Chrudim – Další vstřícný krok směrem k provozovateli budoucích jeslí, jež mají vzninkout v bývalém areálu zahradnictví technických služeb, udělalo...Celý článek »
vydáno před 7 let 24 týdny
Chrudim – Základní škola Na rovině, jež ve městě vznikla před dvěma lety, byla od počátku své existence trošku jiná. Společně s výukou dětí školou...Celý článek »