Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – K nejpalčivějším problémům posledně konaného Desatera problémů města Chrudim očima zdejších občanů patřila rekonstrukce smuteční síně....Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 dnů
Chrudim – Asi každému se vybaví oblíbená scénka z filmu, kde číšník křičí: „Nová doba! Nová doba! Host vyhazuje vrchního!“ Podobně byl rozčílen...Celý článek »
vydáno před 3 roky 36 týdnů
Chrudim – V minulých letech uzavírky doslova sešněrovaly město. Stačí vzpomenout na uzavřenou Palackého třídu. V létě 2020 probíhají ve městě a v...Celý článek »
vydáno před 6 let 7 týdnů
Chrudim – O připravované výstavbě nového terminálu veřejné dopravy již bylo napsáno mnoho. Přesto si někteří Chrudimáci myslí, že v rámci této akce...Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Chrudim – Zajímavé souvislosti začíná dostávat „past na cyklisty“ ve vnitrobloku Fibichovy ulice. Někteří místní obyvatelé se začali zlobit kvůli...Celý článek »
vydáno před 7 let 33 týdny
Chrudim - Ve středu třetího srpna zachránili strážníci městské policie jedno nešťastné, nemocné kotě, prohnali pár řidičů a vyřešili hlasitou hudbu...Celý článek »
vydáno před 8 let 35 týdnů
Chrudim - Není žádným tajemstvím, že jsou někteří řidiči bezohlední a ohrožují často dokonce i chodce na přechodech. Taková situace pravidelně...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Další rekonstrukce chodníků čekají lokalitu u nádraží. Kromě již probíhajících obnov povrchů cest pro pěší, se město chystá opravit i další...Celý článek »
vydáno před 9 let 38 týdnů
Chrudim - Kdo očekával, že uzavřená Škroupova ulice se opět otevře pro veškerý provoz v plánovaném termínu, kterým byl poslední den měsíce...Celý článek »
vydáno před 9 let 50 týdnů
Chrudim - Majitel Pizzerie pod letištěm není jediný, kdo má z uzavřené Škroupovy ulice v místech za železničním přejezdem vrásky na čele....Celý článek »