Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 42 týdny 6 dnů
Chrudim – Minulý týden odjela do Prahy do Kampusu ČSOB Šárka Trunečková a tajemník František Chmelík převzít ocenění v soutěži Zelená obec roku a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Sdílený kalendář vznikl na konci roku 2021 a dosud fungoval skvěle. Problém se ukázal až po té, co se v něm na pár hodin objevila pozvánka...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudim – Radní na tento rok už schválili akční plán zlepšování procesu místní Agendy 21 a zároveň vzali na vědomí vyhodnocení z minulého...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Kdo občas sleduje chrudimskou komunální politiku, ten možná zaznamenal v internetovém prostoru i bulvární článek, ve kterém se používají v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Po roce přijel do Chrudimi opět Andrej Babiš (ANO 2011) se svým týmem. Tentokrát i spolu s ministrem Karlem Havlíčkem, a protože se Pardubicím...Celý článek »
vydáno před 1 rok 37 týdnů
Chrudim – Vynese kandidáty SNK-ED jejich dosavadní působení na hlavní příčky oblíbenosti u voličů Chrudimi? Po e-mailových schránkách už sice...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Tak jako všude, i v druhém největším městě Pardubického kraje se letošní oslavy 17. listopadu obešly bez větších sešlostí veřejnosti. U...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Chrudim – Není žádným překvapením, že s úpravami areálu letního kina za budovou Muzea současné vedení města počítá. V nejužším vedení – radě města –...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Chrudim – Černé skládky vznikají a zase zanikají. Nepořádek se obvykle objeví na nějakém dobře zastrčeném místě, kde má tvůrce skládky dobrou šanci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 42 týdny
Pardubice/Chrudim – Volby do krajských zastupitelstev se blíží. Jako první svou kandidátku odtajnili Piráti, vede ji místní městský zastupitel Daniel...Celý článek »