Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Krajští silničáři dokončili sérii oprav komunikací, které byly nadměrně opotřebeny při nedávné výstavbě obchvatu Chrudimi. Jedná se o...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudimsko/Řestoky – Po více než roce od podání podnětu místních občanů i formou petice a také více než šest let po tragické dopravní nehodě oznámil...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudimsko – Od spolku Naše Třibřichy přišla městu Chrudim petice s nesouhlasným stanoviskem k variantě 3 severozápadního obchvatu, na kterou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudim – Bude to „o prsa“, ale nakonec silničáři stihnou otevřít obchvat Chrudimě, respektive nedalekých Slatiňan v termínu. Původně sice naříkali,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Slatiňany/Orel - O tom, jak ničí stavba obchvatu nervy mnoha obyvatel, jsme vás už před nedávnem informovali. Potvrzuje to i případ, kdy někdo...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Orel/Slatiňany – Pocit, jako když se zhroutí domeček z karet, mohli zažívat včera muži pracující na stavbě mostu MO 203 vznikajícího obchvatu. Štěstí...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Orel/Slatiňany – Stavba obchvatu na silnici 1. třídy číslo 37 pokračuje do zdárného konce druhé etapy. Pracovníci jsou na svých místech...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Chrudim – Stavba obchvatu utěšeně pokračuje, dopravní situace ve městě však příliš radostná není. Nejen vzhledem k uzavřenému kruhovému objezdu Na...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – O cyklostezkách ve městě bylo napsáno i řečeno mnohé. Již legendární se stala cysklostezka v ulici Čs. armády, která vede „odnikud nikam“....Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Staveniště, které se v blízké budoucnosti stane další částí obchvatu města a nedalekých Slatiňan, se mění každým dnem. Silničáři využívají...Celý článek »