Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 2 dny
Chrudim - Městský stadion Za Vodojemem čekal sedmdesát minut hry na chrudimskou radost ze vstřeleného gólu, v krátkém rozmezí byla ale dvojnásobná...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim - Jarní část České fotbalové ligy zatím působí rozporuplným dojmem, kvůli špatnému počasí a nezpůsobilým hřištím je většina zápasů odkládána...Celý článek »
vydáno před 6 let 30 týdnů
Králův Dvůr - Horká půda Králova Dvora je pro každého soupeře velmi nepříjemná, chrudimští fotbalisté dokázali domů na východ Čech odvézt jeden bod,...Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Chrudim - I v dalším utkání ČFL nenašli chrudimští fotbalisté přemožitele a porazili celek Králova Dvora 1:0. Utkání mělo dobrou úroveň a hráči svým...Celý článek »
vydáno před 7 let 20 týdnů
Králův Dvůr - Na vysoké domácí vítězství s Hořovickem se svěřencům trenéra Pavla Jirouska nepodařilo. Herně sice byli na hřišti v Králově Dvoře...Celý článek »
vydáno před 7 let 50 týdnů
Chrudim - Fotbaloví příznivci, kteří dorazili v sobotu dopoledne na stadion Za Vodojemem, se vstřelené branky nedočkali. Chrudimští fotbalisté totiž...Celý článek »
vydáno před 8 let 44 týdny
Chrudim - Do konce letošní sezóny České fotbalové ligy zbývají poslední tři kola, místní MFK Chrudim bojuje o konečnou třetí příčku s Domažlicemi a...Celý článek »
vydáno před 10 let 22 týdny
Chrudim - S ambicemi přerušit sérii remíz na domácích hřištích šli Chrudimští do sobotního utkání proti Královu Dvoru. To se jim sice povedlo,...Celý článek »
vydáno před 11 let 46 týdnů
Chrudim – Fotbalisté MFK mají za sebou další domácí utkání, které pro ně skončilo vítězstvím. Králův Dvůr hrál velmi statečně a velmi dlouho to...Celý článek »
vydáno před 5 let 40 týdnů
Chrudim - Třetiligové působení MFK Chrudim je definitivně u konce. Již jistý vítěz České fotbalové ligy se s vlastními fanoušky rozloučil...Celý článek »