Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 17 týdnů 2 dny
Chrudim – S blížícími se svátky možná někteří budou potřebovat vyhledat lékařskou službu první pomoci (LSPP) neboli pohotovost kvůli takovým...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – Dům ve Fortenské ulici s nájemníky, kteří si dosud „užívali“ bydlení v městských bytech, bude znovu na prodej, jak jsme již před časem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Společnost, která loni vyhrála výběrové řízení, protože nabídla za dům ve Fortenské ulici číslo 44 nejvyšší cenu, s městem ve stanoveném...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim – Nehospodárný a neopodstatněný je podle místostarosty Petra Lichtenberga (Svobodní) doplněk k prodeji městských bytových domů,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Lešení ochranného bednění už je u budovy Regionálního muzea v Chrudimi tak dlouho, že někteří už si ani nepamatují, jak muzeum vypadalo bez...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudim – Někomu město nájemné odpustí, jinému ho nejen neodpustí, ale dokonce zvedne. Divadelní spolek Jana Nepomuka Štěpánka tak za využívání...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudim – Podpořit živnostníky bojující v tomto roce už podruhé o existenci lze nejrůznějším způsobem. Město se snaží třeba vytvářet seznamy hospod,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 týdny
Pardubice/Chrudim – Nemocnice Pardubického kraje od 19. března ruší možnost přítomnosti další osoby (doprovodu rodičky) u porodu. Toto opatření je...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Pardubice – Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický svolal v úterý odpoledne mimořádnou poradu se zástupci složek integrovaného záchranného...Celý článek »
vydáno před 4 roky 23 týdny
Chrudim - Prostornější a pohodlnější pro pacienty i personál. Ambulance a příjem interního oddělení Chrudimské nemocnice se v minulých dnech...Celý článek »