Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 49 týdnů
Chrudim – Zdejší ochránci přírody, kteří se sdružují pod vedením architekta Jiřího Floriana, připravují ke svému svátku číslo jedna – Dni země, opět...Celý článek »
vydáno před 6 let 47 týdnů
Chrudim – Na 22. dubna připadá mezinárodní Den země. Zatímco reprezentanti města v čele s manažerkou města zdravého Šárkou Trunečkovou připravují...Celý článek »
vydáno před 11 let 26 týdnů
Chrudim - Nevyužitá budova bývalého psího útulku Alík, která byla provozována ochránci přírody z chrudimské organizace Habrov, by se měla brzy...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 5 dnů
Chrudim – Zastupitelé v pondělí posunuli k realizaci další dva projekty do tentokrát už čtvrtého ročníku participativního rozpočtu Tvořím...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 5 dnů
Chrudim/Topol – Nejnovější návrh komise životního prostředí se bude realizovat napřesrok, ale starosta František Pilný (ANO 2011) už teď ví, jak by...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Ničivé tornádo ovlivnilo i realizaci úspěšného projektu letošní Burzy filantropie, který podpořilo i město Chrudim a zapojila se do něj i...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – Obnova zeleně ve městě překvapivě nestagnuje, ale pokračuje dosazováním nových stromů. Někde však jde o poněkud kuriózní situaci. Třeba v „...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Chrudim – Svého času místní veřejností hýbala kauza zvaná „discgolf“. Novou atrakci, údajně celosvětově uznávaný a populární sport, chtělo město...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Chrudim – Není sporu o tom, že náhon v parku Střelnice je po náročné a nákladné rekonstrukci pastvou pro oko. Zbývá sice vyřešit dílčí problémy, mezi...Celý článek »
vydáno před 3 roky 42 týdny
Milionová investice do revitalizace Chrudimky v parku Střelnice nic neříká tomu, kdo do ní již několik let pouští odpad. Jenže dříve nechutnou...Celý článek »