Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 49 týdnů 5 hodin
Chrudim – Město už zapracovalo na splnění jednoho nápadu chrudimských občanů, kteří se zapojili do projektu Tvořím Chrudim a posunulo k realizaci...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Jak dnes potvrdil uvolněný radní za Piráty Aleš Nunvář, kvůli udržení bezpečnosti bude muset nejspíš každý kámen ze zdi a schodů ven, aby...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim – TECHNOhrátky, které se konaly 29. září na Střední škole zemědělské a Vyšší odborné škole Chrudim, se nesly ve znamení dobré nálady, pohody...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim/Nasavrky – Možná přijdou i o řidičák. V posledních zářijových týdnech je to jedna policejní akce za druhou. Policie měří a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Pardubický kraj/Chrudim – Stalo se již tradicí, že se v září a říjnu koná festival Týdny pro duševní zdraví. Ten nabízí spoustu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudim/Pardubice – Odnese nelegální billboardy dříve vítr, čert, nebo je sundají silničáři? Některým místním už nad tím zůstává rozum stát...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) se prý pěkně zapotil kvůli převodu pozemků pod chrudimským dopravním terminálem. Nabytí...Celý článek »
vydáno před 2 roky 47 týdnů
Chrudim – Někdo vidí v trávníku jen džungli krvelačných klíšťat, další jen dělá „svoji práci“, a když má sekat, plní příkazy. Věčné handrkování,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 12 týdnů
„Skatepark už zavřeli, teď je na řadě ještě ta prohnaná sjezdovka v Hlinsku, milášku,“ jakoby znělo z úst těm, kteří jakoby z oka Glumovi od...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Nyon (Švýcarsko) – Los rozhodl. Futsalisté FK Chrudim znají prvního soupeře v rámci futsalové Ligy mistrů. V důležitém losu získali domácí...Celý článek »