Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – Ničivé tornádo ovlivnilo i realizaci úspěšného projektu letošní Burzy filantropie, který podpořilo i město Chrudim a zapojila se do něj i...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – Tisíce hovorů po telefonu s potřebnými v době nouzového stavu absolvovali dobrovolníci oblastního spolku Českého červeného...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 týdny
Chrudim – Skupinou, která je suverénně nejvíce ohrožena pandemií coronaviru, jsou senioři. Mnohdy se těžko orientují ve stále se měnících nařízeních...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim – V úterý 10. prosince proběhlo v malém sále Muzea slavnostní setkání u příležitosti oceňování bezpříspěvkových dárců krve. Na akci bylo...Celý článek »
vydáno před 7 let 47 týdnů
Pardubice - Pardubický kraj vyhlásí v září tohoto roku termín druhého kola přijímání žádostí o kotlíkové dotace. Postup musí schválit rada...Celý článek »
vydáno před 8 let 46 týdnů
Chrudim - Jak už Chrudimské noviny informovaly, květnové zasedání městského zastupitelstva poznamenal především výstup městského zastupitele...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Opožděná velikonoční nadílka potěší teď řadu organizací ve městě. Radní města totiž opět rozdělovali zbytek dotací, které rok co rok podělí...Celý článek »
vydáno před 10 let 17 týdnů
Chrudim - Pomoci uprchlíkům ve válce zkoušené Sýrii se rozhodla chrudimská radnice. Vyhlásila proto sbírku, do níž mohou občané města nosit oblečení...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Chrudim - Skvělá parta, nejlepší přátelé, blázni pro společnou věc. To vše jsou slova, která vystihují osazenstvo chrudimské pobočky Českého...Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Chrudim - Do pomoci postiženým povodněmi se nezapojili jen místní dobrovolní hasiči, ale i pobočka Českého červeného kříže (ČČK). Pokud ani vám není...Celý článek »