Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 6 týdnů
Chrudim - Ve středu před 14. hodinou volal strážníkům obyvatel z Tyršova náměstí, aby si jim postěžoval na auta, která  u tamní obchodní...Celý článek »
vydáno před 11 let 44 týdny
Chrudim - Během středy byli strážníci opět voláni na různá místa, kde majitelé nedbale parkovali se svými auty. Dopoledne nejprve vyráželi na...Celý článek »
vydáno před 1 týden 5 dnů
Chrudim – I letos začne od poloviny dubna až do konce června ztrpčovat lidem život blokové čištění ulic podle zaběhnutého harmonogramu. Každý rok...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Blokové čištění začne na pozemcích a komunikacích ve vlastnictví města už v úterý 28. března. Proč se některým místům čištění pravidelně...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Dopravní situace ve městě prý vyžaduje, že zastávka na Tyršově náměstí se po dobu uzavírky v Novoměstké ulici obnovit nemůže. Ale od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Zrušení zastávek v centru způsobuje nebezpečné komplikace. Kvůli opravě havárie plynovodu v Novoměstské ulici zrušil odbor...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Chrudim – Akcí tohoto týdne se prozatím stalo odtažení jednoho autovraku. Starosta František Pilný (ANO 2011) si k tomu zavolal i kameramana. Ten tak...Celý článek »
vydáno před 1 rok 40 týdnů
Jak dopadl nekonečný boj za čistotu města a odhalil úklid po dešti, jak se vyhazují peníze oknem? Chrudimská samospráva si může připsat další...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim –  Chrudim se rekonstrukcí sportovní haly, která má začít od ledna 2023, dostává před rok 1892, kdy sportovci museli cvičit, kde se...Celý článek »
vydáno před 1 rok 49 týdnů
Chrudim – Město Chrudim se probudilo do prvního květnového pracovního dne s neporušenou májkou. Na věnci v 22 metrové výšce nad Resselovým náměstí...Celý článek »