Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 7 týdnů
Chrudim - Jak už Chrudimské noviny před rokem informovaly, starousedlíkům v Gorkého ulici Na Rozhledně se nelíbí, že se v jednom z nově postavených...Celý článek »
vydáno před 9 let 17 týdnů
Chrudim - V Gorkého ulici se zdejší zahrádkářská kolonie postupně mění v obytnou zónu. Z kdysi maličkých domků s pár metry...Celý článek »
vydáno před 6 let 20 týdnů
Chrudim – Koncem srpna vypsalo město výběrové řízení, z nějž měl vzejít nový šéf stavebního odboru. Vždy, když se takové „výběrko“ koná, visí ve...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim – Jasný vzkaz lidem, kteří si koupili parcely v Gorkého ulici a následně od nich město začalo vyžadovat stavbu silnice, poslala teď politická...Celý článek »
vydáno před 6 let 29 týdnů
Chrudim – O situaci v Gorkého ulici Chrudimské noviny již informovaly. Jak majitelé již postavených rodinných domů, tak vlastníci stavebních parcel,...Celý článek »
vydáno před 6 let 33 týdny
Chrudim – Pro někoho předem připravené divadlo, pro jiné šance chopit příležitost za „pačesy“ a dostat se na místo, z nějž prakticky nehrozí vyhazov...Celý článek »
vydáno před 6 let 43 týdny
Chrudim – Velkou nevoli způsobilo kácení stromů v plné vegetaci v Gorkého ulici. V zdejší zahrádkářské kolonii šlo k zemi hned několik naprosto...Celý článek »
vydáno před 6 let 45 týdnů
Chrudim – Majitelé pozemků, které těsně sousedí s budoucí stanicí rychlé záchranné služby U Stadionu, mají teď unikátní možnost se ke stavbě vyjádřit...Celý článek »
vydáno před 7 let 49 týdnů
Chrudim - Další nemilou zkušenost s otevřenou a komunikativní radnicí, respektive jejím úřednickým aparátem udělali obyvatelé Gorkého ulice. Poté, co...Celý článek »
vydáno před 8 let 10 týdnů
Chrudim - Když se místní obyvatelé nemohou domluvit, nastupuje úředník se svými příkazy a zákazy. Právě formou příkazové značky by někteří lidé...Celý článek »