Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 4 týdny
Pardubický kraj/Chrudim – Kácení stromů v Čechách pokračuje, Pardubický kraj je na tom podle nejnověji zpracované statistiky za rok 2020 nejhůře....Celý článek »
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Chrudim – O tom, že komise rady města jsou jen „pro srandu králíkům“, Chrudimské noviny již informovaly. Nejenže se prakticky nescházejí s výmluvou...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – O tom, že nové koště dobře mete a sny nových uživatelů nejvyšších politických funkcí mívají krátkého trvání, není sporu. Minulá radniční...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Zajímavý, leč předpokládaný problém „nakousli“ na svém pondělním jednání městští zastupitelé. Chrudimské noviny na něj již několikrát...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Odměny členům městského zastupitelstva, rady města a komisí jsou vždy velmi citlivé a na jednáních politických špiček diskutované téma....Celý článek »
vydáno před 5 let 2 týdny
Chrudim – Kde sehnat peníze do neduživé městské kasy? To je otázka, na níž současná radniční koalice marně hledá odpověď. Úvěry a půjčky od bank jsou...Celý článek »
vydáno před 5 let 6 týdnů
Chrudim – S velkou slávou vyhlašovali zdejší Piráti změny v jednání a především složení komisí rady města. Všech 35 pirátských příznivců, nebo pouze...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim – Především pirátský městský zastupitel Daniel Lebduška silně prožívá údajnou nespravedlnost, s níž se potkal v článku Chrudimských novin....Celý článek »
vydáno před 5 let 10 týdnů
Chrudim – Komise rady města jsou instituce, které v minulých dobách fungovaly spíše v symbolické rovině. Chrudimské noviny tomuto tématu věnovaly...Celý článek »
vydáno před 5 let 24 týdny
Chrudim – Koaliční smlouva byla podepsána. Její znění Chrudimské noviny již uveřejnily, žádné velké změny se v ní neudály a ani se nedají očekávat....Celý článek »