Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – V Medlešicích se snaží v rámci svých možností, a tak si nechali vytvořit u specialisty nový heraldický znak. Když ale přijede do této dnes...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 6 dnů
Chrudim – Aby i tentokrát nepřišla jen hrstka lidí jako obvykle, tak se město Chrudim na oslavy 105. výročí vzniku republiky pojistilo nejen...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 2 dny
Chrudim – Na den oslav osvobození Chrudimi přišlo uctít památku obětí druhé světové války do urnového háje k pomníku Přísaha několik desítek lidí....Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – U příležitosti oslavy 150. výročí založení SDH Města Chrudim se nejstarší sbor v okrese, s bohatou historií i zkušenostmi,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Pardubický kraj/Dědová na Hlinecku – Od včerejší 13. do 21. hodiny vyjeli hasiči celkem ke 24 událostem v souvislosti s výstrahou kvůli silnému větru...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Město se rozhodlo připravit projekt na opravu venkovského barokního zámku v Medlešicích. V současné době je objekt zámku kulturním a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 23 týdny
Chrudim/Medlešice - Zámek v Medlešicích, chrudimské místní části, je dlouhodobě ve stavu, který vyžaduje rekonstrukci. Nejlépe celkovou. Spolu...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Výstavu, která v ulicích města připomíná sté výročí založení Československé republiky, přehlédl asi málokdo. Vkusně vyvedené stojany s...Celý článek »
vydáno před 5 let 25 týdnů
Chrudim – Komu se již přejedli předvolební pečení holoubci, jistě rád využije několika tipů, jak strávit víkend mimo všechen politický cirkus. Sobota...Celý článek »
vydáno před 6 let 9 týdnů
Chrudim/Medlešice – Místní část Medlešice sice dlouhá léta fungovala jako samostatná obec. Fungovat v rámci většího města, jako jedna z místních...Celý článek »