Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudimsko/Řestoky – Po více než roce od podání podnětu místních občanů i formou petice a také více než šest let po tragické dopravní nehodě oznámil...Celý článek »
vydáno před 3 roky 46 týdnů
Chrudim – O cyklostezkách ve městě bylo napsáno i řečeno mnohé. Již legendární se stala cysklostezka v ulici Čs. armády, která vede „odnikud nikam“....Celý článek »
vydáno před 4 roky 36 týdnů
Chrudim – Obchvat města, který čeká na své dokončení, v posledních dnech doslova přitahuje vážné nehody. Poté, co zde bouralo několik aut v minulém...Celý článek »
vydáno před 6 let 10 týdnů
Chrudim – Stezky pro cyklisty vznikají ve městě pomalu a často bez dlouhodobější koncepce. Stačí jen vzpomenout na stálici, kterou je plánovaná...Celý článek »
vydáno před 6 let 39 týdnů
Chrudim – Stavba druhé části obchvatu města ještě nezačala, ale řidiči si již dávno našli cestu, která jim umožňuje rychleji cestovat do Slatiňan,...Celý článek »
vydáno před 7 let 3 týdny
Chrudim – Vážná dopravní nehoda se v pondělí 27. března stal na místním obchvatu. Překvapivě náklaďák neskončil v ve střetu s jiným autem na oblíbené...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Chrudim – Další nehoda, při níž hrálo roli s největší pravděpodobností nedodržení přednosti v jízdě, se udála v pondělí 27. února na známém sjezdu z...Celý článek »
vydáno před 7 let 30 týdnů
Chrudim - V pondělí 19. září se opět ozvala křižovatka u zakončení první části obchvatu města. V minulosti se zde událo několik vážných dopravních...Celý článek »
vydáno před 7 let 48 týdnů
Chrudim - Další nehoda na křižovatce výjezdu z první části městského obchvatu omezila ve středu 18. května dopravu. Stalo se tak po týdnu od jiné...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Chrudim - Zakončení první části obchvatu města údajně přitahuje dopravní nehody a stane se v brzké době další pověstnou křižovatkou v okolí města,...Celý článek »