Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 45 týdnů
Chrudim - K uzavírce Slezské ulice, která potrvá až do poloviny října, se teď podle všeho přidá i výrazné omezení v Příčné ulici, která Slezskou...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 2 dny
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 6 dnů
Chrudim – Město a Ředitelství silnic a dálnic ČR budou vést společně projektové řízení na dodavatele rekonstrukce obchvatu od kruhového objezdu u...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – Ulice Dr. Milady Horákové projde v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR rozsáhlou rekonstrukcí od kruhového objezdu u nemocnice, přes most...Celý článek »
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim – Město Chrudim je největším akcionářem společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim. Rada města měla v pondělí vybrat zástupce města...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Zatímco v roce 2021 informovala tisková zpráva občany, že žádný dramatický cenový nárůst se konat nebude, protože nastane navýšení o...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Rekonstrukce ulice České, úsek Družstevní až Topolská, dospěla po mnoha měsících do zdárného konce. Zítra se tu plně obnoví provoz. Na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Kvůli dobudování obchvatu je uzavřena od minulého pondělí kvůli dopředu ohlašované rekonstrukci, silnice z Chrudimi na Medlešice. To ale...Celý článek »
vydáno před 3 roky 13 týdnů
Chrudim – Stojí za haváriemi potrubí z roku 1885, nebo úředníci? Ačkoliv není prakticky možné, aby vzhledem k životnosti tvárné litiny tekla voda...Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Chrudim – Čas od času se musí buď strážníci, nebo sama republiková policie potýkat i s případy podstatně smutnějšími, než jsou uhynulé kočky a kuny v...Celý článek »