Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 11 týdnů
Chrudim/Medlešice - Jak už Chrudimské noviny informovaly, obyvatelé místní části Medlešice, kteří si během minulých let zvykli na klid a venkovskou...Celý článek »
vydáno před 4 dny 5 hodin
Chrudim – Jak je to ve skutečnosti s nehodovostí v nově měřeném úseku v chrudimské městské části Markovice, mohlo v Markovicích za posledních deset...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 2 dny
Chrudimsko – Postrach všech nepozorných řidičů, kteří často nechávají svoji nohu položenou na plynu více, než je dovolená rychlost, už je nablízku....Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 2 dny
Chrudim – Město Chrudim pomalými krůčky směřuje k tomu, že si nejspíš určí přímo samo, kdo zajistí zrealizování úsekového měření rychlosti v...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 1 den
Chrudim – Radar měl měřit rychlost na sloupu veřejného osvětlení před obchodem v Markovicích, mezi ulicemi Ke Hřišti a Okružní. Jedna z firem, která...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 3 dny
Pardubice/Chrudim – Česká pošta rozprodává svůj majetek běžně, ale jde zpravidla o takové objekty, které se dají označit za nepotřebné, většinou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudimsko/Chrudim – Radní schválili zakládací listinu a zvolení prvních členů Nadačního fondu města Chrudim pro bezpečnost silničního provozu. Od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Prašnost, omezení dopravy a nespokojenost některých občanů s sebou nese budování kanalizace v Medlešicích. Především starší obyvatelé byli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – Radnice upozorňuje občany, že od 1. července čekají Medlešice zásadní komplikace v dopravě, což bude mít za následek ztíženou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudimsko − Peníze vybrané na pokutách z radaru už nebudou jen, jak se říká, plnit městskou kasu. Po odečtení provozních nákladů je město...Celý článek »