Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 46 týdnů
Chrudim - Další nemilou zkušenost s otevřenou a komunikativní radnicí, respektive jejím úřednickým aparátem udělali obyvatelé Gorkého ulice. Poté, co...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Chrudim – Přiznáváme se, že ve včerejším článku došlo původně k přehlédnutí a slova tiskového oddělení byla nechtěně omylem vydávána za vyjádření...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Někdo to označí za „prošmírovanost“ a důkaz existence velkého spiknutí, jehož cílem je kontrolovat občany na každém jejich kroku. Jinému...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Bezradnost a přešlapování na místě. I tak se dá definovat spolupráce, nebo spíše „nespolupráce“ s partnerskými městy. Začalo to už za...Celý článek »
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Jako naprosto paradoxní se dnes jeví proklamace některých členů radniční koalice, v nichž oznamovali větší otevřenost radnice. Minulému vedení města...Celý článek »
vydáno před 5 let 14 týdnů
Chrudim – O neochotě nového vedení města odpovídat na otázky některých médií, Chrudimské noviny již informaci přinesly. Starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 7 let 3 dny
Není to nikdy příliš veselé, když se noviny musí obracet na soud, aby zjednal průchod práva v místech, kde nám ta naše mladá a bující demokracie...Celý článek »
vydáno před 7 let 6 týdnů
Česká republika je státem demokratickým. Co znamená „demokratickým“? Je to takový stát, v němž se všichni jeho občané podílejí na vládě v něm. Ať už...Celý článek »
vydáno před 7 let 6 týdnů
Chrudim – Město Chrudim stále porušuje zákon o svobodném přístupu k informacím a odmítá zveřejnit platy úředníků. Tuto informaci přinesly Chrudimské...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Chrudim/Přibyslav – Otevřená a přátelská. Taková má prý být místní radnice. Město dokonce získalo i řadu cen, jež mají tento přístup potvrzovat....Celý článek »