Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 5 týdnů
Chrudim – Zlaté svatby, vítání občánků a gratulace jubilantům má ve své gesci komise pro občanské záležitosti rady města. Předsedou komise je...Celý článek »
vydáno před 6 let 10 týdnů
Chrudim – Město by se rádo, přes svůj nesporný handicap, jímž je členitý povrch, zařadilo mezi cyklistické velmoci. Alespoň v tomto duchu často...Celý článek »
vydáno před 6 let 35 týdnů
Chrudim – Město se po nejnovějším rozhodnutí radních zařadí mezi špičku v celé České republice. V brzké době by mělo být možné platit za parkování...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Chrudim – Komise pro zahraniční vztahy rady města podle svého předsedy Romana Málka (Koalice pro Chrudim) nezahálí. Stále hledá nového partnera ze...Celý článek »
vydáno před 7 let 9 týdnů
Chrudim – Nepovedlo se to před rokem, zkusí proto „štěstí“ znovu. Opoziční městští zastupitelé se rozhodli na svém jednání 30. ledna opět hlasovat o...Celý článek »
vydáno před 7 let 27 týdnů
Chrudim - Možnost vyhřívat se v září géniů politických špiček druhého největšího města Pardubického kraje, nabízí teď kancelář tajemníka MěÚ Chrudim...Celý článek »
vydáno před 7 let 37 týdnů
Pardubice - Řada starostů, místostarostů, učitelů, lékařů a uznávaných odborníků z dalších oblastí života, úspěšní manažeři a místně známé a...Celý článek »
vydáno před 7 let 39 týdnů
Chrudim - Co by neuvolněný místostarosta Roman Málek (Koalice pro Chrudim) mohl postrádat ve výkonu funkce asistenta místopředsedy Vlády České...Celý článek »
vydáno před 7 let 40 týdnů
Chrudim - Pondělí 20. června patřilo místní politické smetánce a pravidelnému zasedání městského zastupitelstva. Až na dva „záškoláky“, byla skvadra...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Jak již Chrudimské noviny v nedávné době informovaly, stanovisko Vodoprávního úřadu Pardubického kraje zpochybnilo záměr města vystavět v...Celý článek »