Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Zrušení zastávek v centru způsobuje nebezpečné komplikace. Kvůli opravě havárie plynovodu v Novoměstské ulici zrušil odbor...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 dnů
Chrudim - V úterý hodinu před polednem vyráželi strážníci na Tyršovo náměstí. Anonym je upozornil na to, že na trávě tam stojí celkem 12 aut....Celý článek »
vydáno před 11 let 3 týdny
Chrudim - Ve středu před 14. hodinou volal strážníkům obyvatel z Tyršova náměstí, aby si jim postěžoval na auta, která  u tamní obchodní...Celý článek »
vydáno před 11 let 48 týdnů
Chrudim - Městská policie řešila během čtvrtka hned dvakrát nepovolené parkování vozidel na travnatých plochách ve městě. Poprvé to bylo v 8.49 hodin...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Dopravní situace ve městě prý vyžaduje, že zastávka na Tyršově náměstí se po dobu uzavírky v Novoměstké ulici obnovit nemůže. Ale od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Ačkoliv se od zpomalujících retardérů pomalu upouští, protože způsobují ještě více škodlivých emisí a hluku, což je zvláště v obydlených...Celý článek »
vydáno před 1 rok 40 týdnů
Chrudim –  Chrudim se rekonstrukcí sportovní haly, která má začít od ledna 2023, dostává před rok 1892, kdy sportovci museli cvičit, kde se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Městu došla trpělivost. I tak by se dal interpretovat krok, který „posvětila“ rada města. Jde o podání žaloby proti užívání pozemku na...Celý článek »
vydáno před 3 roky 14 týdnů
Chrudim – Jízdní řády městské hromadné dopravy nejsou právě ideálně „vyladěné“. Stížnosti na návaznost linek jsou prakticky na denním pořádku....Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – O jednom jediném tématu, na nějž se, pravda, nalepila ještě mnohá další, dokázali městští zastupitelé v pondělí 2. listopadu jednat až do...Celý článek »