Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 11 týdnů
Chrudim - V minulém týdnu se uskutečnilo plánovací setkání v lokalitě „Jedličky“. Město chtělo vědět, jaké cvičební nebo herní prvky by si...Celý článek »
vydáno před 9 let 13 týdnů
Chrudim - Park Střelnice, který byl v minulých letech rozšířen, čekají další úpravy a vymoženosti. Původně plánovaná lávka, která měla spojit park s...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 6 dnů
Chrudim – Zastupitelé v pondělí posunuli k realizaci další dva projekty do tentokrát už čtvrtého ročníku participativního rozpočtu Tvořím...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 15 hodin
Chrudim – Město Chrudim postupně opravuje sochy světců. Někde se využije zlato, jinde postačila mosaz. Aktuálně v Chrudimi pardubičtí památkáři...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 2 hodiny
Chrudim – Minulý týden odjela do Prahy do Kampusu ČSOB Šárka Trunečková a tajemník František Chmelík převzít ocenění v soutěži Zelená obec roku a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudim – Radní na tento rok už schválili akční plán zlepšování procesu místní Agendy 21 a zároveň vzali na vědomí vyhodnocení z minulého...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Kdo občas sleduje chrudimskou komunální politiku, ten možná zaznamenal v internetovém prostoru i bulvární článek, ve kterém se používají v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 37 týdnů
Chrudim – Vynese kandidáty SNK-ED jejich dosavadní působení na hlavní příčky oblíbenosti u voličů Chrudimi? Po e-mailových schránkách už sice...Celý článek »
vydáno před 2 roky 30 týdnů
Pardubický kraj/Chrudim – V létě pomník na Janderově s citem restauroval Zdeněk Šmahel ve spolupráci s Markem Drahošem, který podle společného...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 týdny
Chrudim – Latinská fráze o skrytém nepříteli připomíná úterní nález, který oznámila po sedmnácté hodině žena procházející se poblíž vojenského...Celý článek »