Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 39 týdnů 2 dny
Pardubice – Ve dnech 25. až 29. července proběhne na pardubickém zámku osmý ročník divadelního festivalu Pernštejnlove. V rámci festivalu vystoupí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Oslavy mezinárodního dne architektury jsou tady. Jedenáctý ročník festivalu Film a architektura s podtitulem Body zlomů zavítá ve dnech 29...Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Praha/Chrudim – Předseda Senátu Parlamentu České republiky Miloš Vystrčil (ODS) vyznamenal v Den české státnosti ve Valdštejnském paláci 19...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Hlinsko – Ve středu 28. září od 9 do 17 hodin se v prostoru památkové rezervace Betlém a na nábřeží před Orlovnou uskuteční již tradiční...Celý článek »
vydáno před 2 roky 30 týdnů
Nasavrky – V sobotu 25. a v neděli 26. září od 10 hodin bude otevřena včelařská škola, aby nabídla všem zájemcům nejen prohlídku areálu,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Hlinsko – V sobotu 26. září od 10. hodiny se v památkové rezervaci Betlém koná před Orlovnou Svatováclavský jarmark. Při této příležitosti lze...Celý článek »
vydáno před 4 roky 43 týdny
Chrudim – Desatero problémů města má být relevantním průzkumem toho, co obyvatele města skutečně trápí a co by rádi viděli postavené, vylepšené, „...Celý článek »
vydáno před 4 roky 45 týdnů
Nasavrky - V pátek 21. června v 18 hodin se hlavní vyhledávanou atrakcí stává Letní terasa Hotelu Šustr se svým Nasavrkáním. V letošním ročníku...Celý článek »
vydáno před 4 roky 47 týdnů
Chrudim – Pokud žadateli o dotaci město neodklepne celou požadovanou částku, obvykle se tento s faktickým stavem věcí smíří a zkusí získat peníze...Celý článek »
vydáno před 4 roky 49 týdnů
Nasavrky - Přes 65 let je v Nasavrkách poskytováno vzdělání v oboru včelařství. Zdejší učiliště a vzdělávací centrum nedávno otevřelo novou...Celý článek »