Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 37 týdnů 2 dny
Chrudim – Ve vedení největší chrudimské školy vystřídala od 1. srpna dlouholetého ředitele Jindřicha Vyhnánka, který rezignoval, Iveta Horčičková. O...Celý článek »
vydáno před 4 roky 23 týdny
Chrudim – Učitelé patří dlouhodobě k poněkud přehlíženému „cechu“. Nejsnáze lze tuto nedoceněnost učitelského stavu diagnostikovat dle finančního...Celý článek »
vydáno před 6 let 26 týdnů
Chrudim – O jedné z posledních možností, jak dosáhnout na evropské peníze, Chrudimské noviny již několikrát informovaly. Zatímco města jako Hradec...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Prázdninový čas znamená pro děti navštěvující školy dny plné nicnedělání. Docela jinak to mají rodiče a nejvyšší aktivitu v těchto dnech...Celý článek »
vydáno před 7 let 17 týdnů
Chrudim – Základní škola U Stadionu, tradičně zvaná jako „sportovka“, si v příštím roce připomene významné výročí svého založení. Město, které je...Celý článek »
vydáno před 7 let 46 týdnů
Chrudim - Právě dnes, v pondělí 30. května má započít stavba zateplení tělocvičny Základní školy Chrudim, UStadionu. Výsledek...Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Chrudim - Je třeba, aby se peníze točily, a to i v době, kdy vázne výběr daní státem a města tak mají hluboko do kapsy. Toho si je vědoma i...Celý článek »
vydáno před 9 let 50 týdnů
Chrudim - Rada města nyní schválila žádost vedení Základní školy U Stadionu, která se proslavila rozbujelou plísní v učebnách a tělocvičnách, o...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 dnů
Chrudim - Městští radní na svém posledním jednání, jež se konalo minulý týden, mimo jiné odhlasovali také odměny ředitelům a ředitelkám základních a...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Plesnivá Základní škola U Stadionu vyděsila asi mnohé Chrudimáky, nejvíce ty, kdo jako rodiče své děti posílají na slavnou sportovku plnit povinnou...Celý článek »