Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Manitou Železné hory se stal ve městě již tradicí. Tradicí se však v souvislosti s těmito cyklistickými závody stalo i setkávání s...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Poté, co minulý víkend obsadili centrum města příznivci rychlých aut, zdemolovaných plotů a děravých okresních silniček, chystá se nyní na...Celý článek »
vydáno před 8 let 32 týdny
Chrudim - Týden po závodu rallye bude na chrudimském náměstí znovu živo. Po autech se tam prožene velká řada cyklistů, která se bude podílet na...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Manitou Železné hory i letos startovalo na Resselově náměstí a cílová rovinka vyústila na Ploché dráze v Chrudimi. Pro cyklisty z blízkého...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 12 hodin
Chrudim – Péče o památky a udržování historického jádra Chrudimi spočívá především v citlivosti k detailu. Jak vlastně dopadla oprava zdi nad...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudim – Oficiálně je sjezd pískovcových schodů už dávnou minulostí. O proběhlém víkendu měla ale dle vyjádření vrchního strážníka Městská policie...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
I letos si našel již tradiční cyklistický závod Manitou Železné hory CARDION své příznivce a odpůrce. Stále se najdou občané, kterým totiž není...Celý článek »
vydáno před 1 týden 5 dnů
Chrudim – Centrum města se dnes přizpůsobuje uzavírkami cyklistům.  Závod v Chrudimi, Manitou Železné hory CARDION, probíhá navzdory některým...Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Chrudim – Proč pískovcové kvádry znenadání změnily svoji barvu, už řeší odbor investic. Na opravené opěrné zdi se objevilo v posledních...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudim – Až budete vzhlížet k nákladnému plotu u zdi nad Širokými schody, mějte na paměti, že za jeho výslednou podobu utratil nemalé peníze...Celý článek »