Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 týdnů 5 dnů
Chrudim – Kam putují peníze z krajského rozpočtu? Od ledna začal pro informování veřejnosti fungovat Datový portál Pardubického kraje. Když se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Pardubický kraj – Hejtman po svém zvolení vyzval k zapomenutí nejrůznějších svárů a omluvil se na výzvu Jana Hrabala za svoje výroky na adresu hnutí...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Pardubický kraj –⁠ Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický svolal 20. 8. 2020 z preventivních důvodů krizový štáb, na němž se projednával stav...Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Chrudim/Pardubice - Členové Pirátů Pardubického kraje zvolili jako svého lídra do krajských voleb Daniela Lebdušku. Ten je znám především ze svého...Celý článek »
vydáno před 7 let 39 týdnů
Chrudim - Po Koalici pro Pardubický kraj, představili své kandidáty do krajských voleb také Svobodní, kteří se tentokrát „spolčili“ se Stranou...Celý článek »
vydáno před 7 let 40 týdnů
Pardubice - Řada starostů, místostarostů, učitelů, lékařů a uznávaných odborníků z dalších oblastí života, úspěšní manažeři a místně známé a...Celý článek »
vydáno před 8 let 5 dnů
Chrudim - Volby do krajských zastupitelstev se mají konat letos na podzim a všechny politické strany a hnutí, jež se jich účastní, sestavují...Celý článek »
vydáno před 11 let 36 týdnů
H. Městec/Ronov/Prachovice/Seč - Hejtman Pardubického kraje Radko Martínek (ČSSD) se rozhodl v úterý 14. srpna navštívit několik míst v západní...Celý článek »
vydáno před 12 let 3 týdny
Pardubice - Regionální sněm ODS schválil podobu krajské kandidátky do nadcházejících krajských voleb. Povede ji už v prosinci zvolený starosta...Celý článek »
vydáno před 12 let 5 týdnů
Pardubice - Lídr lidovců Roman Línek, nestraníků Věra Rybová, SNK-ED Michal Koláček a Štěpánka Fraňková zastupující Sdružení pro Pardubice, tedy...Celý článek »