Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudim – V sobotu 10. září můžete po celý den navštěvovat místní památky. Na některá místa se běžně nepodíváte, a tak využijte tuto jedinečnou...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – Než nás vláda opět zavře doma a dá hostinským poslední ránu z milosti, pojďme se ještě podívat, kam o nadcházejícím víkendu vyrazit....Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim – V sobotu 19. září si opět po roce můžete projít chrudimské památky a připomenout si důležité události naší historie. Dveře mají otevřená...Celý článek »
vydáno před 4 roky 29 týdnů
Chrudim - Nenechte si v sobotu 7. září ujít současné chrudimské výstavy i stálé expozice. V rámci Dne otevřených dveří budou k zhlédnutí...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - V Regionálním muzeu probíhá až do pátku 18. září konference k 600. výročí upálení Mistra Jana Husa. Přednášek ve Velkém sále...Celý článek »
vydáno před 10 let 28 týdnů
Chrudim  -  Každým rokem stoupá zájem o možnost navštívit památky našeho města a poslechnout si komentáře k historickým dílům a...Celý článek »
vydáno před 11 let 28 týdnů
Chrudim - Víkend patřící chrudimským památkám, bramborám a dokonce i loveckým psům je už za dveřmi. Mraky se snad do té doby protrhají a slunce opět...Celý článek »