Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – Děje se to na mnoha místech po celém městě a změna na obzoru rozhodně není. Tedy, změna k lepšímu. Zhoršování situace naopak očekávat lze....Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 6 dnů
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 3 dny
Chrudim – Tak už je to tady! Stavební práce na dlouho očekávaném projektu už se začínají pomalu rozjíždět.  Celý tento prostor se promění ve...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Není to poprvé, co se bude o pár metrů měnit stanoviště této zastávky na znamení. Tentokrát radní udělili souhlas se sjezdem a s...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Chrudim – Boj s vizuálním smogem, jedno z témat, které chtěla současná radniční koalice „realizovat“, se poněkud zaseklo. Co se však nezaseklo, je...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Budou mít veřejná projednávání projektů chystaných městem vůbec někdy konce? Tato otázka se nabízí, když si aktivní občan přečte nejnovější...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – Málokdy se nová výstavba setká se souhlasem starousedlíků. Prakticky nikdo nechce měnit zažité zvyklosti, mít „za humny“ další budovy,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Chrudim – Až do 21. srpna letošního roku bude chrudimská firma Geogard pracovat na úpravách parkoviště za sportovní halou ve Sladkovského ulici. Jako...Celý článek »
vydáno před 3 roky 36 týdnů
Chrudim – O tom, že se chystá setkání úředníků a politiků s občany k diskusi o nové knihovně v Topolské ulici, Chrudimské noviny již informovaly....Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Chrudim – Místní městská knihovna má několik poboček. Kromě té neznámější a nejvíce využívané ve Filištínské ulici zajišťuje provoz také v budově...Celý článek »